Yalambojoch

Förra årets vintermarknad bidrog alla ni som var där och handlade, till att vi kunde fortsätta stödja arbetet i byn Yalambojoch i norra Guatemala. Våra pengar har hjälpt till att kunna fortsätta bedriva fritidsverksamhet för flickor i åldrarna 6-14 år. Förra året deltog cirka 30 tjejer  i verksamheten i ”La textilería”  på eftermiddagarna. På förmiddagarna hade fritidsledaren Juana kurs i tillverkning av folkdräkten ”nip”. På bilden nedan är en grupp unga kvinnor som deltog i kursen som avslutades i maj förra året. Nu är nästa grupp snart klar….

Här är en grupp med flickor som arbetat i "La textilería" under förra året, och som fått bidrag till sin verksamhet från oss. De pengar vi tjänar in på vintermarknaden, går oavkortat till arbetet i byn Yalambojoch.
Här är en grupp med flickor som arbetat i ”La textilería” under förra året. De pengar vi tjänar in på vintermarknaden, går oavkortat till arbetet i byn Yalambojoch.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *